Η Realmarketing

Σχετικά με εμάς

Ένας σύμβουλος επικοινωνίας που μεταφέρει τις ιδέες σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing.

Το Marketing & η Real Marketing

Κάθε επιχείρηση και κάθε άνθρωπος έχει την δική του άποψη για τα πράγματα, διαφορετικές ιδέες και ξεχωριστή φιλοσοφία μέσα από την οποία εκφράζεται, εμπνέεται και σχεδιάζει τα βήματα και την πορεία του.

Στην Real Marketing προσπαθούμε συνεχώς να ταιριάξουμε αυτά τα οποία μας λένε και πιστεύουν οι συνεργάτες / πελάτες μας με αυτά που εμείς γνωρίζουμε ότι πρέπει να γίνουν. Στόχος και για τους δύο είναι η επιτυχία, οι υψηλές (ή έστω υψηλότερες) αποδόσεις αλλά και η διασκέδαση που μπορεί να φέρει η εργασία στο καθένα. Για εμάς, η δουλειά μας είναι πάνω απ’ όλα ευχαρίστηση και έμπνευση. Απολαμβάνουμε τις προκλήσεις και προσπαθούμε πάντα να κάνουμε κάτι καινοτόμο!

Ποιοι είμαστε;

Η Real Marketing είναι ένας επιχειρηματικός σύμβουλος επικοινωνίας και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Marketing. Απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Αναλαμβάνει από την αρχή την ανάλυση του περιβάλλοντος, τον στρατηγικό σχεδιασμό ενεργειών και την υλοποίηση αυτών με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand, διατήρηση και αύξηση της πελατείας αλλά και την διεκπεραίωση της επικοινωνίας με το κοινό μέσω ηλεκτρονικών καναλιών.

Η εμπειρία της ομάδας αποκτήθηκε μέσα από εργασίες στο web design, την ανάπτυξη στρατηγικών Marketing, καμπάνιες διαφήμισης και οργανωσιακών θεμάτων management, τόσο στον κλάδο των υπηρεσιών όσο και των προϊόντων.

Στόχο για την Real Marketing αποτελεί η αποτελεσματική σύνδεση της θεωρίας και της πράξης. Με άλλα λόγια, η κατάρτιση επιχειρηματικών πλάνων και πλάνων επικοινωνίας που αποδίδουν, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση των κατάλληλων κάθε φορά ενεργειών αλλά και η μέγιστη αξιοποίηση των πόρων της επιχείρησης. Σκοπός είναι η βελτίωση του επιπέδου επιχειρηματικότητας για τις μικρές και μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις και η εύρεση πρακτικών που θα δίνουν νέα ζωή στο επιχειρείν.

Τι κάνουμε;

Η Real Marketing παρέχει outsourcing υπηρεσίες Marketing, καλύπτοντας τις βραχυπρόθεσμες ανάγκες μίας επιχείρησης για το τμήμα Marketing & Operations. Επίσης, αναλαμβάνει την Στρατηγική (digital) Marketing, καθώς ειδικεύεται στον στρατηγικό σχεδιασμό, την digital επικοινωνία και την προβολή της επιχείρησης με μέσα που καλύτερα ταιριάζουν κάθε φορά. Χρησιμοποιεί και εκμεταλλεύεται ανεπτυγμένα μοντέλα επιχειρηματικότητας, με σκοπό να βοηθήσει την εκάστοτε επιχείρηση στην διατήρηση και ανάπτυξη του πελατολογίου της, ενώ ταυτόχρονα οι υπηρεσίες Δημοσίων σχέσεων ολοκληρώνουν το παζλ για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τον έλεγχο της δημόσια εικόνα του brand.

Η Real Marketing προσφέρει:

• Σχεδιασμός Business & Marketing plans
• Σχεδιασμός διεθνών συνεργασιών για την ανάδειξη της ελληνικής αγοράς
• Σχεδιασμός Action plans για προϊόντα & υπηρεσίες
• Σχεδιασμός, κατασκευή και τεχν. Υποστήριξη ιστοσελίδων
• Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας & branding

Η φιλοσοφια μας

Η ομάδα της Real Marketing είναι παθιασμένη με τη δουλειά της και οι συνεργασίες της είναι απόδειξη μίας εμπνευσμένης δουλειάς. Η φιλοσοφία και η στάση της ομάδας είναι πάντα πελατοκεντρική, προκειμένου να δημιουργούνται αλλά και να διατηρούνται σταθερές σχέσεις, βασισμένες στην εμπιστοσύνη. Εξάλλου, η στήριξη και εξυπηρέτηση προς την επιχείρηση ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των έργων δείχνει την σταθερή μας παρουσία.

Γιατί να επιλέξετε έναν εξωτερικό συνεργάτη ως σύμβουλο επιχειρήσεων:

• Η επιχείρηση / το προσωπικό δεν έχει πείρα στον τομέα διοίκησης και οργάνωσης
• Οι προηγούμενες προσπάθειες της επιχείρησης να ικανοποιήσει τις ανάγκες της ήταν ανεπιτυχείς
• Ο χρόνος για τον οποίον υπάρχει η ανάγκη συμβούλου είναι βραχυπρόθεσμος και με συγκεκριμένες αρμοδιότητες
• Τα μέλη της επιχείρησης αδυνατούν να αποφασίσουν σε θέματα που αφορούν την οργάνωση, προώθηση και διαχείριση των προϊόντων και υπηρεσιών
• Η διοίκηση έχει ανάγκη από μια ουδέτερη και εξωτερική πηγή (χωρίς προκαταλήψεις και συναισθηματικό φορτίο) σχετικά με το επιχειρηματικό πλάνο
• Ένας σύμβουλος αναλαμβάνει εργασίες που κανένας άλλος δεν θέλει

Γιατί να επιλέξετε την Real Marketing:

• Σύγχρονη αντίληψη, εναλλακτικές ιδέες και καινοτομία σκέψης
• Συνεχή ενημέρωση για τον κλάδο του Marketing / Digital Marketing αλλά και των παγκόσμιων τάσεων στον κόσμο των επιχειρήσεων
• Μεγάλο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών
• Σχεδιασμός και πρόταση πρακτικών ενεργειών και όχι θεωρητικών ιδεών
• Άριστες συστάσεις από πελάτες, συνέπεια και αξιοπιστία
• Η Real Marketing ιδρύθηκε από το πάθος για δημιουργία και ενασχόληση με ένα από τα πλέον ζωτικά κομμάτια της αγοράς – αυτό του Marketing

Σε κάθε περίπτωση, οι προτάσεις ενός αξιόπιστου συμβούλου όπως η Real Marketing θα φέρουν ανανέωση σε θέματα διαχείρισης προϊόντων, υπηρεσιών, ανθρώπων αλλά και σε διοικητικό επίπεδο.

Τι σκεφτονται οι πελατες μας